Hari
Jam
Minit
Saat

Pendaftaran akan ditutup pada 29 Disember 2021

BERITA GEMPAR:

Peluang Terbaru Untuk Pemain Industri & RESELLER Yang Nak Buat Duit Banyak

Jadilah di antara yang terawal di dunia untuk menjana ‘Fast Cash’ dengan produk terbaru Nasty™

LAIN PUNYA SEDAP!​

Ini bukan sebarang peranti yang anda pernah guna. Kami bangunkan NASTY FIX dengan 16 perisa terbaik yang dah menang anugerah antarabangsa sejak 2017.

Alami NASTY FIX dengan teknologi AIRFIX™

ADAKAH INI ANDA?

  • Ada kedai tetapi dah kurang pelanggan sejak PKP?
  • Bisnes hampir ‘bungkus’ dan tunggu masa nak tutup?
  • Sudah biasa jual barangan untuk membantu orang berhenti merokok?
  • Menunggu-nunggu produk terbaru daripada Nasty™?

Jika anda mengiyakan semua pertanyaan di atas, ini bermakna anda adalah orang yang paling beruntung kerana anda berada pada masa dan waktu yang tepat.Tahun 2021 adalah tahun mencabar. Kami tahu ramai yang terkesan dengan keadaan semasa dan tercari-cari sekiranya ada peluang terbaru untuk menambahkan pendapatan. Bagi usahawan yang memiliki kedai sendiri, mereka pasti bergelut untuk berniaga kerana PKP dan ‘lockdown’. Kedai tak boleh dibuka dan pelanggan tak boleh datang ke kedai.

Akibatnya, sales jatuh menjunam dan susah nak maintain ‘cash flow’ bisnes. Lama-lama, bisnes pun rugi, tak boleh nak bayar gaji pekerja, pekerja diberhentikan, sewa kedai tertunggak dan lain-lain. Lama-lama, usahawan jadi stres dan tak boleh tidur malam. Lagi kasihan kalau sudah ada keluarga dan anak-anak. Mulalah fikir apa cara nak buat untuk menyara keluarga dan memastikan keluarga dapat makan dan keperluan yang secukupnya.Ada orang yang berfikir hanya dengan bantuan kerajaan sahaja dapat membantu usahawan macam anda. Tapi setakat mana anda boleh bertahan dengan bantuan yang anda patut dapat? 3 bulan? 6 bulan? 1 tahun?

Pakar Ekonomi Bersetuju Industri Ini Mempunyai Potensi Besar di Malaysia dan Dunia.

Anda berada pada masa yang tepat untuk bermula sekarang.

Setiap bisnes ada pasang surut. Ada industri yang naik. Ada yang jatuh terus bankrap. Disebabkan itu, walaupun dalam masa pandemik ni, masih ada bisnes yang bertahan dan terus buat duit. Kami bercakap mengenai bisnes ‘lifestyle’ yang ‘evergreen’ dan sentiasa mempunyai pelanggan tidak kira apa jua keadaan ekonomi.


Berminat nak tahu?
Teruskan membaca…

Nasty™ ingin mengumumkan berita baik buat pekedai dan pemain industri yang telah mengenali kami selama 5 tahun ini.
Kami telah melancarkan produk terbaru iaitu NastyFix dan anda berpeluang menjadi antara orang yang terawal di dunia untuk menjadi ejen produk ini. Ramai yang dah tak sabar nak dapatkan NastyFix ini. Ada tu yang dah ready kat tepi kedai sebab takut dirembat orang.


Tapi kami ada masalah lain pula.


Disebabkan PKP dan ‘total lockdown’, kami tak boleh buka kedai macam biasa. Jadi kami terpaksa jual secara online.
Kami tahu ramai yang biasa beli online dan risau tak sempat order masa hari launch. Disebabkan itulah, kami perlukan orang seperti anda untuk bantu kami jual NastyFix kepada pelanggan-pelanggan anda. Anda boleh order dulu stok dan kami akan poskan kepada anda. Sebelum itu, ketahui serba sedikit mengenai NastyFix.

Perkenalkan Produk Hot Dari Nasty

Yang Terjual Hampir 4 Juta Unit dalam Masa 3 bulan

Inovasi Terkini

NastyFix

NastyFix adalah peranti pakai buang yang direka khas untuk
mereka yang inginkan pengalaman dan rasa yang sama seperti perisa Nasty™.

LEBIH PUAS DENGAN SETIAP SEDUTAN.

Teknologi sistem aliran laras udara AIRFIX memberikan pengalaman memuaskan buat pengguna. Hanya laras ‘setting’ untuk penetapan intensiti agar anda dapat menikmati rasa dan perisa yang ‘menangkap’.

KECIL TAPI MANTUL.

Direka khas dalam saiz yang mudah dipegang, ringan dan senang dibawa ke mana-mana. Sedia untuk digunakan terus daripada bungkusan, sedut sehingga habis*, kemudian buang dan gantikan dengan yang baru. *1 sedut, tunggu 4-5 saat baru sambung sedut

NASTY FIX membuatkan anda layan sedut sehingga 800 kali sedutan untuk setiap batang (purata penggunaan selama 3 hari).

LAIN PUNYA SEDAP

Terdapat 16 perisa popular yang telah memenangi anugerah dan diminati di 83 buah negara.

Jadi Ejen Nasty Fix

Anda boleh bermula dengan pakej serendah RM300

Hari
Jam
Minit
Saat

Kami Juga Berikan BONUS ISTIMEWA Untuk Anda Sebagai Ejen Nasty Fix!

Sekiranya anda order mana-mana pakej ejen Nasty Fix nanti, kami juga berikan BONUS ISTIMEWA kepada anda secara percuma*

Kelas Pengurusan Cashflow Kedai

(Bernilai RM299)

Customer Service Support

(Bernilai RM399)

Kelas Database Marketing

(Bernilai RM399)

Kelas Social Media Marketing

(Bernilai RM249)

Kelas Pengurusan Cashflow Kedai

(Bernilai RM299)

Customer Service Support

(Bernilai RM399)

Kelas Database Marketing

(Bernilai RM399)

Kelas Social Media Marketing

(Bernilai RM249)

TOTAL VALUE: RM1346

JADI RESELLER NASTYFIX SEKARANG!

Isikan borang dibawah untuk mendaftar.

FAQ

Anda boleh bermula dengan mendaftar ejen kami serendah RM300 untuk mendapatkan stok. Kami akan mengeposkan stok ke alamat anda setelah pembayaran dibuat.

Kami akan sertakan katalog produk bersama dengan pesanan stok yang anda order di sini.

Kami akan buka pendaftaran agen pada 14 Oktober, dengan MOQ serendah 20 unit sahaja. Anda boleh buat pembayaran secara online banking. Setelah pembayaran disahkan, anda akan menerima emel pengesahan pembayaran daripada kami. Pesanan anda akan diposkan dalam masa 3-5 hari bekerja.

Anda boleh memasarkannya secara online melalui Facebook, Instagram, Telegram dan sebagainya. Anda juga boleh memasarkan ke pelanggan-pelanggan kedai anda.

Ya, kami telah menyediakan satu group khas Telegram untuk ejen. Kami akan kongsikan maklumat produk, kaedah pemasaran dan latihan untuk ejen. Kami sedia membantu anda.

Jika anda mengikut langkah-langkah yang kami sediakan, sudah pasti anda mampu menjual Nastyfix  walaupun anda tidak pernah menjual sebelum ini. Ramai ejen yang berjaya setelah mengikut langkah-langkah yang kami berikan. Insya-Allah, rezeki anda juga ada di sini.

Pertama sekali, anda perlu ada keinginan dan kesungguhan untuk berjaya. Itu yang paling penting. Kedua, anda boleh sediakan komputer, laptop atau smartphone untuk memudahkan anda memasarkan produk anda di Internet.

*wajib memasarkan produk Nasty sahaja

Copyright 2021 © All rights Reserved. NTREPRENEUR FIX
Terms & Conditions | Privacy Policy